Over ons

Een persoonlijke benadering en dynamische opvolging.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons kantoor terecht voor verzekeringen, spaarcontracten en beleggingen. We bouwen steeds aan langetermijnrelaties met onze klanten en beheren onze klantenportefeuilles graag tot in de puntjes.

Elke vraag wordt persoonlijk benaderd zodat we een kwalitatieve service kunnen garanderen.

Een betrouwbare partner

Reeds meer dan 40 jaar zijn we actief op de Belgische verzekeringsmarkt waarbij Kantoor Vandecasteele als onafhankelijk makelaar een sterke reputatie heeft opgebouwd bij alle grote verzekeringsmaatschappijen. Ons kantoor is geregistreerd als makelaar in verzekeringen bij de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) en beantwoordt aan alle wettelijke vereisten op het gebied van opleidingen en financiële draagkracht voor makelaars in verzekeringen.

Kwalitatief hoogstaande dienstverlening

Doordat we met meer dan 20 verschillende verzekeringsmaatschappijen werken hebben we een uitzonderlijk aanbod waardoor we op maat werken. Elk jaar investeren we in de vorming en opleiding  van ons team zodat we je steeds de beste waarborgen en up-to-date informatie kunnen bezorgen. We evalueren en herevalueren onze samenwerking met onze partner maatschappijen op regelmatige basis. Beschouw ons als je bondgenoot, een stabiele en betrouwbare raadgever.

Team

Een ervaren, warm en toegewijd team 

Kristof Vandecasteele
Expert Verzekeringen

Bianca De Schrooder
Kantoorverantwoordelijke

Heidi Beuselinck
Dossierbeheerder

Aurélie De Moortel
Administratief bediende

Zin om ons team te versterken?

Kantoor Vandecasteele

Ezelstraat 82
8000 Brugge
RPR Gent, afdeling Brugge
Ondernemingsnummer 0428.566.784

050 35 25 16

info@kantoorvandecasteele.be

Nieuwsbrief