Onze diensten

We bieden een meerwaarde als allround adviseur.

In volledige onafhankelijkheid adviseren we je bij elke belangrijke beslissing die je neemt waar verzekeringen ter sprake komen. We adviseren je zowel in je privéleven als in je professionele omgeving.

Als klant verkies je één aanspreekpunt en één vertrouwenspartner. Niet enkel voor het beheer van je verzekeringen, maar zeker ook voor je schadegevallen, die bij ons nauwgezet opgevolgd worden. Kantoor Vandecasteele garandeert je een all-round service.

Particulieren

Een onverwachte gebeurtenis kan vaak financiële gevolgen hebben, het is dus een must om jou en je gezin hiervoor te beschermen. Als particulier kan je bij ons terecht voor alle verzekeringen, maar ook om te sparen en te beleggen. We willen je informeren en ervoor zorgen dat de toekomst en gezondheid van je gezin optimaal beschermd zijn.

Een schadegeval, ongeval in binnen- of buitenland of een ander incident? Onze schadebeheerders ondersteunen je in elke situatie en zorgen voor een degelijke expertise.

Ondernemers

Als expert in verzekeringen willen we zelfstandigen en ondernemers bijstaan om bepaalde risico's uit te sluiten of te herleiden tot een minimum. Sommige verzekeringen zijn verplicht, andere niet. We begeleiden je naar een optimale verzekeringsportefeuille en evalueren deze op regelmatige basis.

Nood aan begeleiding naar je toekomstig pensioen, een veilige spaarformule of liever een beleggingsfonds? Dankzij ons uitgebreid gamma bekijken we samen jouw profiel en wordt er op basis hiervan een gedetailleerd plan op maat gemaakt.

In elke situatie staan we je steeds bij met het nodige onafhankelijke advies zodat je met een gerust hart kan ondernemen.

Verzekeren

Via ons kantoor heb je toegang tot meer dan 20 verschillende verzekeringsmaatschappijen waardoor we je een aanbod op maat kunnen bezorgen. Verzekeren gaat bij ons over het indekken van risico’s die zich in de loop van je privéleven of professionele loopbaan kunnen voordoen en die een belangrijke impact kunnen hebben op je leven. Wanneer we spreken over een verzekering voor je woning, auto, gezondheid of het indekken van je activiteit als zelfstandige of ondernemer, dan kunnen we je in alle onafhankelijkheid adviseren en bijstaan.

Sparen

We bieden verschillende mogelijkheden tot sparen aan. Dit kan gaan over zowel niet-fiscale contracten als over fiscale contracten zoals het pensioensparen en het langetermijnsparen. Oefen je een zelfstandige activiteit uit of ben je een ondernemer, dan heb je ook toegang tot het Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandige, de RIZIV contracten voor de medische sector en de IPT mogelijkheden voor zaakvoerders van een rechtspersoon.

Beleggen

In de huidige marktomstandigheden is het niet meer eenvoudig om een goed rendement met zekerheid te combineren. Ben je op zoek naar een veilige spaarformule met een sterk rendement? Of probeer je liever een hoger rendement te behalen door een beleggingsfonds te nemen? Een korte duurtijd, of toch liever op een langere termijn beleggen? Alles is mogelijk! Dankzij ons uitgebreide portfolio aan spaarformules en beleggingsfondsen bekijken we samen op basis van je profiel welke formules je het best passen.

Kantoor Vandecasteele

Ezelstraat 82
8000 Brugge
RPR Gent, afdeling Brugge
Ondernemingsnummer 0428.566.784

050 35 25 16

info@kantoorvandecasteele.be

Nieuwsbrief